Sparen

Wanneer je lid wordt van het Digitaal Reizigerspanel, dan kun je punten sparen door mee te doen aan diverse onderzoeken. Deze punten worden 'OV-tjes' genoemd. Bij een saldo van 500 OV-tjes kun je een uitbetaling aanvragen. 500 OV-tjes vertegenwoordigen een waarde van €5,00 aan cadeaubonnen voor bol.com.

De online vragenlijsten gaan over uiteenlopende onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op het openbaar vervoer per bus in Groningen en/of Drenthe. Vooraf proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te bepalen wie voor een bepaald onderzoek een uitnodiging krijgt. Met andere woorden, welke leden van het reizigerspanel tot de doelgroep van het betreffende onderzoek behoren. Hiermee proberen wij te voorkomen dat je uitgenodigd wordt voor een onderzoek dat niet voor je van toepassing is.

War Child

Naast het laten verzilveren van jouw OV-tjes, kun je ervoor kiezen (een deel van) het bedrag te doneren aan War Child. Wij zullen het door jouw gewenste bedrag dan overmaken naar War Child.

Kernboodschap War Child

'Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.'

Klik hier voor meer informatie over War Child.